Velvære antager mange former

Vejen til et godt humør og et lyst sind antager mange forskellige former – det er individuelt om man finder glæden ved det aktive live udendørs med fokus på frisk luft og motion eller de mere stillesiddende aktiviteter og kreative hobbyer, som maling eller kortspil. Nogle finder glæde ved hele pakken og som regel skal der lidt udstyr med.

Ved punkt1.dk finder du en bred vifte af udstyr til personlig pleje og velvære.

Den mørke tid  

Når sommeren glider over i efterår bliver det dagen kortere og lyset svinder ind. Snart er det vinter og solen en sjælden gæst. Har man tendens til en lille depression og lidt mørkt sind, så har man næsten altid sikret sig en rejse til varmere himmelstrøg, for lys er noget kroppen – og sindet – har brug for. Med en lysterapilampe er man sikker på at have lys hele året. Det er en kilde til godt humør og ikke mindst vejen til et lyst sind.

Det rette valg

Når lampen skal vælges skal man sikre sig at udstyret er certificeret. Hos punkt1 kan man sikker på at man får kvalitet for pengene. Så man kan fokusere på brugen af den.

Sætte sig ind i hvo lang afstand man skal sidde – og ikke mindst hvor længe. Afstemme behov efter produkt. Med LED-teknologien får man mulighed for mange lux på kort tid og på en behagelig passende afstand.

Mange effekter

Selvfølgelig er solen bedst – det er energi i sin reneste form og det kroppen og sindet er vokset op med. Mn den er der ikke altid og det er de færreste forundt at leve tæt ved ækvator.

En lysterapilampe stabiliserer døgnrytme og øger hjernens produktion af serotonin. Dermed får man mere energi. Men kun hvis man bruger apparatet om morgenen. Det er ikke om aftenen men har brug for energi. Lysterapi og en god nattesøvn er en god måde at kombinere det naturlige med teknologiens mange velsignelser.

More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *