Tag familien med til det historiske Marokko

Jamaa el Fna also Jemaa el Fnaa, Djema el Fna or Djemaa el Fnaa is square and market place in Marrakesh's medina quarter. Marrakesh, Morocco, north Africa. UNESCO Heritage of Humanity.

Efteråret nærmer sig med hastige skridt, hvor mørke aftener og regnfulde dage kan tage modet fra enhver. Derfor benytter mange danskere sig af muligheden for at rejse sydpå i netop denne årstid, da det kan være med til lige at holde gejsten oppe resten af vinterhalvåret. Derudover skal man heller ikke undervurdere forventningens glæde og det at have noget at se frem til.

Rejser du med små børn, så kan det godt være en udfordring at finde ud af, hvor turen skal gå hen. Det skal nemlig helst være et sted, hvor børnene kan være underholdt, men hvor I som forældre også får en oplevelse ud af det. Først og fremmest skal I beslutte, om det skal være charter-, storby-, oplevelsesferie eller en kombination. Rejser du med helt små børn er det nok ikke helt oplagt med en backpackertur, men til gengæld nemmere at placere dem ved poolen eller i en klapvogn rundt i storbyen. Har du aldrig været i Marokko, så bør du helt sikkert overveje en tur hertil. Marokko er et land i det nordlige Afrika, som byder på både kultur i Marrakech og badeferie i Agadir. Det milde klima gør det muligt at rejse i vinterhalvåret og stadig få 15-20 grader, hvilket er en god temperatur for de små størrelser. Oplev bjergtoppe, berberlandsbyer og guidede gåture rundt i medinaen, hvor du kan komme helt tæt på lokalbefolkningen. Ved kysten kan du opleve delfiner og kamelkaravaner, hvor det er muligt at få en ridetur. Se mere om Marokko her og lad dig forelske.

Med smart udstyr kan du holde styr på børnene på rejsen

Når du rejser med børn og især små børn, så er der mange ting, der skal være styr på, og som skal huskes inden I tager afsted. Måske går det op for dig, at du endnu ikke har fået købt den nye klapvogn eller babyalarm du længe har gået og tænkt på. Og så er det da absolut oplagt at få det gjort inden ferien. Hos BabySam kan du finde præcis det, du står og mangler til ungerne. En babyalarm er en super praktisk ting, ikke kun når du rejser, men også i det daglige brug. Det lader dig holde styr på dit barn, når han eller hun sover, og du slipper for hele tiden at rende og tjekke til barnet, da alarmen lader dig vide, når dit barn er vågnet. Se BabySams store udvalg og find en babyalarm her. Imens du kigger på alarmer, kan du med fordel også tjekke de mange andre spændende varer ud på deres side. Her finder du nemlig alt lige fra tekstiler, møbler og pleje til autostole og barnevogne.

More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *