Supplér dit outfit med Pernille Corydon

Enhver ved, at det er alle delene af dit outfit, der tilsammen udgør det indtryk, verden får af dig. Men hvor du oftest kan finde masser af artikler om, hvor du kan finde det lækreste tøj til årstiden, er det ved at være på tide at vi ser nærmere på smykkerne. Det er nemlig dem, der er med til at give det sidste touch og raffinement til dit look

Et godt råd når du vælger smykker, er at gå efter nogle med at simpelt men stadigvæk lækkert design. Pernille Corydon smykker er et godt eksempel på dette, hvor deres minimalistiske design gør, at de ikke stjæler billedet fra dit ansigt og dit tøj, på samme tid med at smykkerne ser enormt pæne ud i sig selv.

Less is more – et lækkert og unikt design

En fordel ved det simple design på Pernille Corydons smykker er, at de går enormt godt til næsten alle outfits og stile, hvorfor de også kan bruges af kvinder i alle aldre. På samme tid med at Pernille Corydons kollektioner bærer præg af at være minimalistiske, er de også meget unikke – balancen mellem disse to faktorer er dét, der gør hendes smykker specielle.

Den personlige signatur

Hvis man kender lidt til Pernille Corydon kan man tydeligt genkende hendes stil i smykkerne. Det rene men dog udtryksfulde design taler for sig selv. Corydon henter meget af sin inspiration fra naturen, og du kan finde firkløverdesigns, stjernetegn og guldsmede i hendes forskellige smykker.

Udover hendes tydelige stil i udformningen af smykkerne kan de også genkendes på de enormt lækre materialer, som hun bruger til smykkerne. De er nemlig alle sammen fremstillet i sterling 925-sølv. På trods af den gode kvalitet, sælges Pernille Corydons smykker dog en enormt overkommelig pris. Da de samtidig kan bruges til stort set alle dine outfits, gør det smykkerne endnu mere interessante at investere i.

More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *