Sex og samliv: Boost lysten til sex med sexlegetøj

Rigtig mange danskere, specielt kvinder, oplever at lysten til sex bliver mindre med alderen. Flere undersøgelser viser, at sexlegetøj kan hjælpe dig til endnu bedre sex.

Sexlegetøj kan åbne en ny verden af spændende oplevelser og intense følelser. Det kan samtidigt være med til at skabe variation og sikre at begge parter får dyb tilfredsstillelse. Kender du ikke så meget til sexlegetøj, så se med her. Vi viser dig herunder, de 3 mest anvendte sexlegetøj, nå det gælder parsex:

1. We-vibe 

We-vibe er designet til at stimulere kvindens klitoris samt G-punkt på samme tid. MEN bedst af det hele, er den faktisk også lavet til at blive brugt under samleje, så den forkæler både kvinden og manden. We-vibe er den mest solgte og mest populære sexlegetøj verden over. Gør dig selv den tjeneste og prøv den – alene eller sammen med din kæreste.

we-vibe

Se et stort udvalg her: http://www.sexshop.dk/maerke/we-vibe

2. Glidecreme

Glidecreme er en sikker vinder! Det er med til at give dig og din partner den mest intense og seksuelle oplevelse. Der findes i dag et stort udvalg af glidecremer, som hver især har sin unikke egenskab. Der findes alt lige fra glidecreme med smag til kølende og varmende glidecremer. Det handler blot om at gå på opdagelse, og udforske udvalget. Så finder I hurtigt ud af, hvad der fungerer bedst for jer.

glidecreme

Se et stort udvalg her: http://www.sexshop.dk/par/glidecreme   

3. Par Vibratorer

En vibrator er altid et godt valg, hvis man er på udkig efter noget sexlegetøj, der kan anvendes af begge parter. En vibrator kan bruges til at stimulere vaginalt og analt, men den kan også bruges til at stimulere klitoris. Derudover kan den også bruges til at stimulere mellemkødet på penis. Mulighederne er mange, så det er op til jer at eksperimentere.

vibrator

Se et stort udvalg her: http://www.sexshop.dk/par/sexlegetoj/par-vibratorer

More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *