Sådan skal den moderne bolig indrettes i 2015

Vil du gerne være helt klar til det nye år, hvad angår boligindretning? I så fald er denne artikel om næste års boligtrends lige noget for dig. I artiklen får du nemlig en række gode bud på, hvad der kommer til at trende ekstra meget i det nye år!

Moderne og luksuriøse lamper

Noget af det som vi kommer til at se ekstra meget til i 2015 er lamper. Lamper får en større rolle i boligen, og det betyder, at du med stor garanti skal ud at handle en ny lampe.

Det er især de moderne og mere luksuriøse lamper, der kommer til at vinde et større indpas. Den helt store fordel ved lamper er, at de skaber en god og hyggelig stemning.

Hvis du allerede nu er interesseret i at se eksempler på moderne lamper i 2015, kan du med fordel besøge følgende forhandler: http://luksuslamper.dk/shop/frontpage.html.

lamper

Kobberfarver – Masser af kobberfarver

Kobberfarven kommer til at spille en kæmpemæssig rolle for næste års boligindretning. Denne farve kommer til at gå igen og igen i rigtig mange boliger med en moderne indretningsstil.

Derudover er den lignende messingfarve også på vej til at blive populær. Derfor kan du med fordel gå på jagt efter boliginteriør i kobberfarver. Det bliver nemlig et sikkert hit til næste år.

kobber

Naturting såsom blade, skind og grene

Naturen kommer også til at fylde meget til næste år. Den moderne boligindretning vil bl.a. komme til at bære præg af naturting såsom blade, skind og grene – og alt derimellem.

Hvis du har en god lænestol eller lignende, så er det oplagt at pynte den med et stort og flot skind. Først og fremmest bliver stolen flottere at se på, men den bliver også mere komfortabel at sidde i takket være det bløde skind.

skind

Marmor bliver igen populært

Marmorting bliver også populær i 2015. Derfor sker der ikke noget ved at pynte  hjemmet med smukke marmorfigurer og lignende med henblik på at skabe et mere indbydende hjem.

mamor

Tags from the story
More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *