Sådan siger du farvel til høje forbrugsregninger i 2015

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at priserne på energi, varme, benzin, el osv. stiger – og det vil de højst sandsynligt blive ved med at gøre et godt stykke tid endnu. Derfor bør du som boligejer tage skeen i den anden hånd og begynde at tænke lidt over, hvordan du kan spare penge på dine forbrugsregninger.

I denne artikel får du en række gode råd som du med fordel kan benytte dig af, hvis du gerne vil spare en god slat penge i det nye år. Det er ikke sikkert, at du kan gøre brug af alle de forskellige råd, men ét råd er trods alt bedre end slet ingen.

Skift benzinbilen ud med en elbil

Der er rigtig mange penge at spare ved at køre rundt i en elbil fremfor en benzindrevet en af slagsen. Benzinbiler bliver dyrere og dyrere i takt med, at benzinpriserne stiger.

Derfor er der altså mange fordele at hente ved at anskaffe dig en eldreven bil i stedet for. Udover en stor pengebesparelse så gør du også miljøet en kæmpe tjeneste ved at bruge el fremfor benzin. Det forurener i en langt mindre grad.

Træpilleovnen vinder større og større indpas

Hvis du gerne vil spare penge på din varmeregning, bør du overveje at anskaffe dig en træpilleovn – også kendt som et træpillefyr. Træpiller er et super effektivt materiale til udvinding af varme. Træpillerne er meget varmeeffektive, og i forhold til pillernes størrelse, får du uhyre meget varme ud af dem.

Træpillerne skal selvfølgelig bruges i en træpilleovn. Denne ovn koster lidt at anskaffe sig, men når først den er tjent hjem igen, så er der rigtig mange penge at spare!

Læs mere om træpilleovne her.

Udskift alle dine gamle pærer med LED-pærer

Hvis du gerne vil spare op mod flere tusinde kroner hvert eneste år på din elregning, anbefales det i høj grad at udskifte dine gamle pærer med nogle nye LED-pærer.

LED-pærer er uhyre effektive i forhold til, hvor lidt energi de skal bruge for at kunne lyse. Flere TV-programmer har i flere omgange rost LED-pærernes høje effektivitet. Denne type pærer kan i øvrigt købes ganske billigt på nettet.

Tags from the story
More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *