Sådan holder du dit hår blødt og sundt

Drømmer du om at have et hår, der er blødt og sundt? I så fald skal du gøre dig selv og dit hår den tjeneste at læse med her. I denne artikel får du nemlig at vide, hvordan du kan få det ”perfekte” hår.

Giv håret en hårkur

Noget af det bedste du kan gøre for dig selv og dit hår, det er at give det en hårkur af og til. Der er ingen som siger, at du skal give dit hår en hårkur hver eneste uge, men som minimum én gang om måneden – så er du godt på vej.

Hvis du er i tvivl om, hvilken kur du skal vælge, så er det oplagt at spørge din frisør til råds. Han eller hun kan meget hurtigt vurdere, hvilken hårkur som vil være god at bruge til lige præcis dit hår.

Få det klippet med jævne mellemrum

En anden god måde at holde sit hår sundt på, det er ved at få det klippet med jævne mellemrum. Hår har godt af at blive klippet. Hvis du venter for længe med klipningen, så vil dit hår spalte og generelt blive grimt i spidserne. Derfor er det altså en god ide at besøge din frisør med jævne mellemrum. Så har du jo også en masse chancer for at få vendt verdenssituationen, når du sidder i frisørstolen.

Spis sundt

Der er faktisk visse fødevarer som er gode at spise i forhold til at få noget sundt og ikke mindst blødt hår. Helt generelt gælder det faktisk om at spise sundt og varieret. Det vil sige, at du skal holde dig fra meget ”fedtede” fødevarer såsom fast food, chips osv.

Med en sund kost kombineret med regelmæssig motion, så kan du se frem til et hår, der er blødere og sundere end gennemsnittet!

Få professionel hjælp til hårtab af Crescina

Hvis du står i den uheldige situation, at dit hår decideret falder af, så skal du ikke være ked af det. Der er nemlig en løsning på problemet. Denne løsning hedder Crescina. Crescina er en virksomhed, der har specialiseret sig i at hjælpe dig med at undgå hårtab.

Læs mere om Crescina.

More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *