Sådan holder du den perfekte temafest

Skal du holde fest – nærmere bestemt en temafest? Er du i tvivl om, hvordan du skal gribe det hele an med invitationer og madmenu? Frygt ej. Denne artikel er som sendt fra himlen og ned til dig.

I artiklen kan du læse om nogle gode råd om temafester. Rådene omhandler alt fra tematiserede invitationer og mad og drikkevarer, der passer til det valgte tema.

God fest!

Lav tematiserede invitationer (send dem ud i god tid)

Hvis du gerne vil skabe en ekstra god stemning og gør noget ekstra ud af din fest, anbefales det uden tvivl at lave nogle invitationer, der bærer præg af det tema, som du har valgt.

Hvis du for eksempel har valgt et pirattema, kan du lave invitationerne som et skattekort, hvor skatten er markeret som din adresse eller lignende. Det vil uden tvivl give dine gæster smil på læben.

Sørg for at klæde jer ud

Til en temafest skal I selvfølgelig være udklædt – ellers går det sjovt lidt ligesom af det. Det er bl.a. derfor, at du skal sende dine invitationer ud i god tid, så folk har tid til at finde et sejt kostume og-/eller lave det selv.

Der findes heldigvis en masse webshops på nettet, hvor du kan finde kostumer og lignende. Herunder har vi linket til en af bedre webshops i Danmark med temaudstyr.

Find alt til temafesten her.

Overvej en menu og drikkevarer som passer til temaet

Hvis du vælger et pirattema til din fest, er det oplagt at servere rom og cola som drikkevarer. For at skabe den helt rette stemning er det en god ide at sammensætte menuen og drikkevarerne efter temaet du har valgt. Det giver i øvrigt også en meget autentisk og livagtig stemning.

Hvis du for eksempel holder vikingefest, er det oplagt at servere øl i horn og store skinker.

Tags from the story
More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *