Sådan giver du en god fødselsdagshilsen

Har en i familien eller en anden du holder af fødselsdag, og vil du gerne overraske ham eller hende på en lidt sjov og atypisk måde? I så fald bør du læse med her, hvor du kan få et par gode tips til at lave en sjov og anderledes fødselsdagshilsen som fødselaren uden tvivl vil synes om.

Skriv et postkost

Du kan med fordel skrive et postkort til fødselaren. Det er altid mere personligt og sjovt at få et postkort fremfor en SMS, hvor der blot står ”tillykke”. Postkortet er især værd at sende, hvis du for eksempel er i udlandet på det tidspunkt, hvor dit familiemedlem eller din ven har fødselsdag.

Hvor finder du så et flot postkort henne? Det er faktisk slet ikke så svært. Langt de fleste vælger at købe postkort på nettet, da det er både billigere og bedre (udvalget er meget større).

Du kan også designe dit helt eget postkort til fødselaren, hvis du ønsker at gøre det mere personligt. En webshop, der tilbyder postkort med eget tryk er eksempelvis Nemprint.

Få en kendt til at lave en personlig hilsen

I dag er det faktisk muligt at få kendte til at lave personlige hilsner til fødselaren. Det er bl.a. muligt at få håndboldspilleren Bo Spellerberg til at lave en personlig videohilsen i anledning af en fødselsdag eller lignende.

Hvis du ikke er den store fan af sportsstjerner, er det også muligt at få skuespillere og andre kendisser til at lave en sjov og personlig hilsen på video. Denne metode er oplagt at benytte sig af, hvis du gerne vil give en ekstra god og ikke mindst sjov overraskelse.

Lav en billedcollage som fødselsdagshilsen

Hvis det for eksempel er din bedste ven som har fødselsdag, kan du med fordel lave en billedcollage som fødselsdagshilsen. I har uden tvivl nogle sjove og gode billeder til at ligge et sted i gemmerne som kan bruges til en collage. Denne form for hilsen er meget personlig og vil uden tvivl falde i god jord hos modtageren.

Tags from the story
More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *