Sådan går du fra en sommergarderobe til en efterårsgarderobe

Efteråret står for døren og det er dermed tid til at skifte sommergarderoben ud med efterårsgarderoben. Men behøver du virkelig at lægge alt det flotte sommertøj på hylden? Selvfølgelig gør du ikke det. Læs med nedenfor, om hvordan du kan bruge dit sommertøj i efteråret, hvad der vil være en god ide at bruge sine penge på i efteråret og find ud af hvordan du kan få efterårstøjet til at harmonere med dine smykker.

Gem ikke alt sommertøjet væk

Mange gemmer sit sommertøj væk når det bliver efterår og en smule koldt udenfor. Dette behøver man slet ikke! Noget af dit sommertøj kan du nemlig bruge året rundt, hvis du bruger det sammen med det rigtige tøj. I efteråret kan du sagtens bruge din ynglings sommertop, du skal bare bruge en cardigan udenover. Det samme gælder med din nye sommer nededel, som du blot kan bruge sammen med et par strømpebukser, en strik og et par fede støvler. Kig din sommergarderobe igennem og find det tøj, som du sagtens kan bruge sammen med efterårstøjet. Hos Abelone-Holte kan du finde det efterårstøj du kan sætte sammen med sommertøjet.

iro-campbell-cardigan alexa-stovle

Brug dine penge på det rigtige

I og med at du kan bruge meget af dit sommertøj her til efteråret, så kan du prioritere dine penge. Det vil derfor være en god ide, at investere i en god, varm og behagelig vinterjakke. Modsat dit sommertøj, så bruger du en vinterjakke hele tiden og til alt. Den skal derfor være god og holdbar, så den kan holde til meget. Find en jakke som sidder godt og som passer ind i stilen i resten af din garderobe.

Få tøjet til at harmonere med dine smykker

Når du skal ud at have nyt tøj eller ny jakke, så skal det stadig kunne harmonere med dine smykker. Måske kommer du til at bruge dine smykker på en anden måde og til outfits du ikke havde regnet med. Det vigtigste er, at du selv kan lide hvordan smykkerne harmonere med dit sammensatte sommer- og efterårstøj. Hos Aveny kan de også hjælpe dig med at finde nogle nye smykker, hvis du mangler et friskt pust til dine nye sæt tøj.

K883 SFB_S4055_2-01-01

More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *