Sådan finder du brugt tøj på nettet

Det kan være svært at finde ud af, hvor man skal kigge efter brugt tøj, hvis man vil handle over nettet. Det vrimlet nemlig med online-brugtmarkeder, og selv på de sociale medier har du mulighed for at handle med andre, ligesindede modeentutiaster. Samtidig er det billigere at købe brugt tøj – om det skal bruges til gave eller ej.

Uanset, hvilket tøj du leder efter, er der en platform, der gør det muligt for dig at købe brugt. Er du i tvivl? Det forstår vi godt. Det kan nemlig være svært. Her får du et par gode råd til, hvilken platform du skal vælge – og hvorfor du skal vælge den.

Leder du efter babytøj?

Afhængigt af, hvilket tøj du leder efter, er der forskellige platforme, der egner sig bedre end andre. Hvis du leder efter babytøj og –udstyr, kan det ofte ikke betale sig at kigge på en side som Trendsales. Her finder du modetøj, men det kommer vi til.

Hvis du leder efter brugt babytøj, vil du have en klar fordel i at melde dig ind i en Facebook-gruppe, hvor det er dette, der forhandles. Dem findes der en del af, og de er ikke svære at finde. Det kræver blot en søgning på ’brugt babytøj’. Du kan med fordel også bruge DBA.dk eller GulGratis.dk, som du sikkert kender i forvejen.

Leder du efter modetøj?

Hvis du er på udkig efter modetøj til dig selv, er du som regel en smule mere kræsen. Her er det vigtigt, at du kan lede et sted, hvor der er ordentlige billeder og oplysninger. En side som Trendsales eller en app som Tradono er gode steder at starte. Her har du mulighed for at indtaste en søgning, hvorefter du eksponeres for de resultater, der matcher med denne.

Det er let at inddele din søgning, så den passer til dine præferencer – eksempelvis hvilken pris du er villig til at give for tøjet, hvilken størrelse det skal være og så videre. Endnu en af fordelene ved dette er, at du har mulighed for at forhandle med den person, der sælger det tøj, du har udset dig. I mange tilfælde (de fleste, faktisk) har du mulighed for at få det billigere, end du ellers ville have fået. Det kræver blot, at du har en smule i maven.

Både Trendsales, Tradono, DBA og Gul & Gratis findes som apps, og de fås både til Android og iOS-enheder. Det kræver blot, at du har adgang til internettet. Du finder det billigste mobilabonnement her.

More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *