Sådan får du fantastisk hud

De fleste kvinder drømmer om at have en fantastisk hud, som er jævn og glat, og med en flot glød. En af de vigtigste ting hvis du drømmer om en smuk hud, er at passe godt på dig selv og din hud. Her får du 8 gode råd til, hvordan du passer bedst på din hud, så du kan få den smukke hud, du drømmer om.

#1 – Pas på solen

Noget af det, der er allermest hårdt ved din hud er, hvis du bliver solskoldet. Derfor skal du huske at passe godt på solen og huske solcremen. Selvom du måske ikke synes det ødelægger din hud lige nu, vil du kunne se det tydeligt på din hud om 10 år.

#2 – Drop sukker

Sukker er noget af det, der påvirker din hud meget. Tilsat sukker er med til at stresse din hud, og derfor er det en dårlig idé at spise tilsat sukker. Tilsat sukker findes i mange af de produkter vi spiser til daglig, som for eksempel frugtyoghurter, færdigretter og sodavand.

#3 – Spis fedtstoffer med omhu

Nogle fedtstoffer er enormt gode for huden, mens andre fedtstoffer kan påvirke din hud negativt. Friturefedt og raffinerede planteolier påvirker din huds elasticitet, fordi fedtet gør dine cellemembraner stive.

#4 – Drop rygning og alkohol

Hvis du udsætter din krop for en masse rygning, alkohol og kaffe, kan det i høj grad påvirke din hud. Alkohol udtørrer din hud, mens et stort forbrug af kaffe kan skylle de gode mineraler ud fra din krop. Rygning er kendt for at ælde huden.

#5 – Slap af

Stress kan påvirke din hud i en negativ retning. Hvis du stresser rundt, danner din krop en masse adrenalin. Hvis du stresser over en længere periode, kan det gøre din hud enormt tør og samtidig gøre den tyndere.

#6 –  Drik 2 liter vand

Som overskriften siger, er det vigtigt at drikke mindst 2 liter vand om dagen. Vand sørger for at give din hud fugt indefra, og samtidig renser det affaldsstoffer væk, så en masse vand er rigtig godt for din hud.

#7 – Sov godt

Det er vigtigt at få nok søvn om natten. Det er her din hud regenererer, så hvis du ikke får din skønhedssøvn, vil din hud blive påvirket af det.

#8 – Plej din hud med de rigtige produkter

Hvis du døjer med uren hud, er det vigtigt at bruge den helt rigtige hudpleje for at gøre din hud smuk igen. Hvis du døjer med akne, eksem eller hypersensitiv hud, kan du med fordel bruge Eucerin, som er lavet specielt til at pleje din hud og give den næring og fugt, så du hurtigt kan komme af med dine hudproblemer og få en smuk hud igen.

More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *