Sådan får du den perfekte flytning

Kender du det der med, at du bare slet ikke orker at flytte? Man forbinder flytning med en besværlig og tidskrævende ting. Hvem skal overhovedet vide, at man flytter og hvor skal det registreres? Dog er der hjælp at hente, det kan faktisk være meget enkelt at flytte. I denne artikel vil vi konne med 3 gode råd der gør, at din flytning bliver overskuelig.

Pak dine flyttekasser bedst muligt

Det første du skal gøre når du skal flytte er, at pakke dine ting ned. Det er svært, at vurdere hvor mange flyttekasser der skal til, men hvis man pakker dem på den rigtige måde, så kan man spare mange kasser og dermed også penge. For det første skal du passe på dine ting, hvilket kræver den rigtige emballage. Inde på billigemballage kan du finde rigtig mange ting til din flytning og på samme tid spare rigtig mange penge. For det andet skal du sørge for, at du pakker det sådan sammen, at der kan være meget i passerne og så der ikke er for mange lufthuller, dette er blot spild af plads.

flyttekasser

Husk at registrer din flytning de rigtige steder

Inden du flytter fra din gamle adresse, er der mange ting du skal huske. Man har sin adresse til at stå utrolig mange steder og det er vigtigt, at man de steder får oplyst, at man har fået ny adresse. Du skal melde din flytning til folkeregistret senest 5 dage efter, at du flytter. Denne registrering går automatisk ud til de offentlige kontorer og du behøver derfor ikke oplyse det til f.eks. børnehave, uddannelsessteder, skole og licens. Ofte får pengeinstitutter og forsikringsselskaber også direkte besked. Dog er der en række andre steder du selv skal oplyse om din nye adresse:

 • Arbejdsgiver
 • Læge
 • Fritidsaktiviteter
 • Fitnesscenteret
 • Mobilabonnementer
 • Tandlæge
 • Vandværk
 • Varmeselskab
 • El eller gasleverandør
 • Blodbanken
 • Post Danmark

Book et flyttefirma

Hvis du står overfor en stor flytning er det en god ide, hvis du booker et flyttefirma. Flyttefirmaet sparre dig for rigtig meget besvær og du er fri for at løfte tunge ting, samt finde trailer eller leje en flyttebil. Nogle flyttefirmaer kan give dig en rigtig god pris og de kan flytte alle dine ting ud af den gamle lejlighed og ind i den nye. Mere enkelt kan det ikke blive.

movers-10

 

Hvis du skal skille dig af med større møbler inden flytningen

Har I belsuttet Jer for, eksempelvis at købe ny seng efter flytningen, sparer I både plads i flyttebilen og kan finde mange lækre senge og sengetilbehør på nettet. Har I brug for inspiration til hvilken seng I skal vælge, kan I finde et stort udvalg af senge og madrasser til sengestellet her.

Tags from the story
More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *