Sådan bliver du klar til årets nytårsaften

Nytårsaften nærmer sig og det er ved at være på tide, at du skal finde ud af hvilket tøj, sko, smykker osv., som du skal have på. Den ultimative dag er, at du starter din dag stille og roligt, så du kan være klar på fest og ballade om aftenen. Nedenfor har vi lavet en lille guide til, hvordan din dag kan se ud op til nytårsfesten.

Start med et langt og afslappende bad

Er der noget bedre end at starte med at langt og afslappede bad eller karbad? Nej det er det ikke. Så start din dag langsomt ud med et dejligt bad. Giv dig god tid til at pleje dig selv med en lækker hårkur, barbering af ben og hvad der ellers skal til før du står helt skarpt til nytårsaften.

Gå en lang nytårstur

Efter det lange og afslappede bad, skal du passe på, at du ikke døser helt hen igen. Derfor skal du ud og gå en lang nytårstur. Få noget frisk luft i hovedet og få nogle dejlige timer til at gå i skoven. Dette er en frisk tur, men det er også afslappende og idyllisk, at gå tur i skoven.

Find dit nytårsoutfit frem

Efter gåturen er det på tide, at du finder dit nytårsoutfit frem. Gør tøjet klar til den helt store fest, så du ikke skal gøre det i sidste øjeblik. Skal kjolen stryges eller havde du glemt at købe strømpebukser? Disse ting skal der være styr på inden du for alvor skal til at gøre dig klar. Har du i øvrigt slet ikke fundet kjolen endnu, så kan du kigge fordi Butik Nille, som helt sikkert kan hjælpe dig med, at finde det helt rigtige sæt.

Få styr på smykkerne til aftenen

Outfittet er vigtigt at have på plads, men lige så vigtigt er det, at have smykkerne på plads. Smykkerne er dem, som giver lokket det sidste touch. Er smykkerne endnu ikke på plads, så skal du et smut forbi denne side. Derefter er det kun håret og makeuppen der mangler.

Få styr på håret og makeuppen

Det sidste du nu mangler er, at få styr på håret og makeuppen. Giv dig god tid til at få lagt en flot makeup og gør dig nogle overvejelser om hvordan håret skal sidde.

Så er du klar til et brag af en aften

Så er det på med outfittet, smykkerne og skoene, så er du helt klar til et brag af en fest. Godt fest og kom godt ind i det nye år.

More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *