Redken og Tigi laver hårprodukter i verdensklasse

Når du shopper hårprodukter online eller i de fysiske butikker, er der altid nogle mærker der er værd at gå efter, i forhold til nogle andre.

To af de mærker som vi vil anbefale at du holder øje med er Redken og Tigi. Køber du Redken og Tigi når du skal have hårprodukter, går du ikke galt i byen. De 2 mærker er virkelig af høj kvalitet og tilbyder en lang række forskellige produkter på markedet.

Herunder vil følge en lille introduktion til hver af mærkerne, hvor vi også vil skrive om et par af deres, i vores øje, bedste produkter.

Tigi

Tigi har en nøje udvalgt sammensætning af gode hårprodukter. Du finder alt fra shampoo, balsam, til hårvoks, og selvom mærket efterhånden er ret kendt, er det stadig til at handle til en rigtig fair pris, som er med til at få produktet ud til mange forskellige.

Man kan følge Tigis ide om at være farvestrålende fra første gang man ser deres emballage. Flotte og farvestrålende, og tilmed har mange af deres produkter også navnet der er karakteriseret af at være flotte og farvestrålende.

Tigis sortiment tæller også produkter til styling, som mange vil sige er deres spidskompetence. Flotte farver på alle emballager, som vil pryde dit badeværelse på bedste vis. Du finder produkter der fungerer lige gyldigt hvilket type hår du har. Vil du vil fremhæve dine fede krøller, eller vil have mere volumen i dit hår, så har Tigi et produkt du kan bruge og kan pynte dit badeværelse med.

Skal du have nye hårprodukter, og har dine emballager stående fremme og samtidig vil handle produkter til en god pris, kan du med fordel tage et kig nærmere på Tigi’s gode hårprodukter.

Redken

Redken er det andet af vores anbefales værdige mærker til hårprodukter. Redken har som Tigi et bredt udvalg af produkter til håret. Du kan både købe din hårspray, shampoo, balsam og alle andre hårprodukter i mærket Redken.

Fordelen ved at bruge mærket Redken, er at de har specialiseret sig i at lave produkter til hver sin hårtype. Hver type af hår, har fået sin egen serie – så har du hår der matcher den type, kan du nøjes med at købe produkter indenfor den samme serie.

Har du eksempelvis blondt hår, holde de fleste sig til serien Redken Blonde Idol, som er en serie lavet til blond hår. Med denne serie undgår du at få gule toner i dit hår, mens du stadig kan fremhæve den flotte blonde tone. Derudover er der serier til tørt hår, volumen serier, pleje til hovedbunden og mange andre typer af hårproduktserier. Det gør at du med garanti kan finde en serie der passer til dit hår.

Læs mere om Redken på Redken.com.

De 2 ovenstående mærker er 2 af de bedste på hårproduktsmarkedet. Køber du dem er du sikker på at få kvalitet for pengene. Produkterne kan endvidere købes mange steder online, hvor du får dem til rigtig gode priser. Så er der også råd til lidt mere lækkert til håret.

More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *