Proteinholdige smoothies er guf for styrketræningen

Hvis du vil have det optimale udbytte af din intense styrketræning, så skal du indtage et væld af proteiner. Dog skal du passe på hverken at indtage for få eller for mange af slagsen, da det derved kan skade det endelige udbytte. Det kan derfor være en noget nær umulig opgave at indtage den rette mængde proteiner, specielt hvis man ikke er bekendt med, hvor meget man skal indtage.

Proteinerne kommer gennem enten kosten eller proteintilskud. Du kan derfor med fordel udarbejde en madplan, som du efter bedste evne prøver at følge. Planen bør være sund og løbende variere. Skal kosten suppleres med tilskud, så er det bare at smutte ind på LinusPro, hvor du finder et skarpt udvalg af kvalitetspulver, som du kan indtage som proteintilskud. Der er forskellige smagsvarianter, prisklasser og mængder, så mon ikke du kan finde et produkt, som matcher dine kriterier.

Hvor end vi gerne ville det, så er proteinpulver desværre ikke det mest spændende tilskud. Men når først pulveret er blandet op med vand eller mælk, så bliver det til en velsmagende drik, fyldt med proteiner.

Du kan også lave proteinholdige smoothies. Til formålet findes der et hav af opskrifter på proteinholdige smoothies på internettet. Det anbefales her, at du køber en god blender til formålet (find den eventuelt her), så du kan fremstille både velsmagende og sunde smoothies efter en hård styrketræning.

Skal du over i det usunde hjørne, så kan du både lave sunde kager og snacks, som indeholder mange proteiner. Disse kan indtages når du vil være usund på den sunde måde, uden at have dårlig samvittighed og uden at gå på kompromis med træningen. Du kan med fordel finde opskrifterne på kager, snacks, smoothies og proteinholdige drikke på forhånd.

More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *