Pimp lejligheden op med smart interiør

Indretning og design er for mange en løbende proces, hvor der kontinuerligt skiftes ud i tingene inden for hjemmets fire vægge. Efterhånden som man bliver ældre, og personligheden ændrer sig, så passer nogle ting til nogle faser, mens andre ting passer til andre faser. Fælles for os i hjemmene er det dog, at vi bruger indretningen til at udtrykke, hvem vi er, hvad vi synes er cool, og hvordan vi har lyst til at leve.

Netop fordi der er så mange unikke muligheder i indretning for at udtrykke sig selv og sine interesserer, så er det også svært at lave en gennemgående liste over ting, som er smarte og fede. Vi er alle forskellige, men alligevel forekommer der fra tid til anden nogle ret klare tendenser. Et par af disse kigger vi kort på her, og lader det være op til dig, om du er med på idéen, hvis dit hjem skulle trænge til lidt nyt liv.

Nye køkkenelementer

Et sted, hvor rigtig mange hjem halter bagud, er køkkenet. Køkkenet er underkastet en ganske hård behandling med knive, fedt fra madlavning og knuste glas og tallerkener, og derfor bliver det da også hurtigt slidt. Så medmindre man gik all-in, sidst man istandsatte sit køkken og gik med varer af højeste kvalitet og til højeste pris, så kunne det godt være, at man trængte til lidt nyt. I hvert fald så er der god chance for at dele af køkkenet kunne trænge til enten maling eller nye låger.

Hvis du står i den situation, så er det naturligvis nu til sommer, at der skal tages hånd om problemet! For at gøre dette kan du eksempelvis starte hos www.kitchn.dk, hvor du finder danskproducerede køkkenelementer med lang historie bag sig. Det betaler sig, og vil give hjemmets centrum nyt liv.

Nyt barskab

Hvor køkkenet har været en del af vores liv altid, så forekommer der som sagt også tendenser, som man kan overveje, om man vil springe med på. En af disse er et udnytte den dekorative faktor i eksempelvis likør- og spiritusflasker og glas, og de miljøer, som man kan stille dem i. Især til unge voksne, hvor vin, gin og whisky er yderst moderne, er det ofte enormt fedt med et barskab eller en likørhylde i stuen eller i køkkenet.

Ligeledes er det super fedt med en klassisk whiskykaraffel i krystal og tilsvarende glas. Det er meget dekorativt, og mange synes, at de stemmer godt overens med de trends, som indebærer teaktræ, sukkulenter og uldtæpper. Se desuden her, hvis du allerede nu er klar til at fylde likørskabet op med dekorative ginflasker eller lignende.

Selvlavet spisebord

En anden trend, som topper lige nu, er spiseborde i træ, som ligner drivtømmer eller store, flotte planker. Disse er dog ganske dyre at købe færdiglavede, men heldigvis kan du relativt hurtigt selv lave dem. Det kræver bare noget ganske normalt træ fra tømmerhandlen, en god olie, som fremhæver konturerne i træet samt et sæt bordben. Du kan hurtigt lave en google-søgning, omkring hvordan man selv gør, og voila: Et flot bord, og mange penge sparet! For en grundigere guide konsulter da YouTube eller Google – det er nemt at finde.

More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *