Lær mere om Ball serien designet af Benny Frandsen

I denne artikel sætter vi fokus på den fantastiske Ball serie designet af Benny Frandsen. Ball serien bærer præg af retro og er siden lanceringen i 1968 blevet relanceret og fornyet i moderigtige farver og med en kraftigere magnet. Ball serien er for alvor blevet meget moderne og passer ind i et hvert hjem. Læs med i denne artikel og lær Ball serien endnu bedre at kende.

Om designeren

Benny Frandsen er designeren bag ball serien. Benny Frandsen designede pendel og vælampen fra Ball serien i 1968. Mens alle andre unge hyggede sig og nød deres ungdom, sad Benny nede i sin kælder i Skanderborg og designede Ball serien. Siden hen er lamperne blevet relanceret og i dag findes de i moderigtige farver. Stilen på Ball serien er retro og med en cool stil på én gang. Hvis du ønsker at vide mere om Benny Frandsen og Ball serien, så kan du læse det her.

Benny-Frandsen_V2

Ball Pendel

Nedenfor ses den flotte Ball pendel. Pendel lampen har for alvor fundet sig til rette i mange danske hjem og populariteten er stor. Pendel lampen kan bruges både i køkkenet over spisebordet eller over køkkenbordet, samt inde i stuen over sofabordet. Der er mange muligheder og lampen findes i forskellige farver.

5702410143074_4

Ball Væglampe

Benny Frandsen har ud over Ball pendlen også designet Ball væglampen. Væglampen er også gået hen og blevet en stor succes og er meget populær i danske hjem. Væglampen kan bruges som en læselampe, en lampe på børneværelset eller blot en lampe i stuen. Mulighederne er mange og lampen kan bruges til mange formål.

5702410132764

Tags from the story
More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *