Lad være med at gå for længe med dine problemer – søg hjælp

Vi har alle nogle problemer, som vi ikke lige har fået løst. Nogle har nogle væsentligt værre problemer end andre. Det kan for eksempel være en spiseforstyrrelse, problemer med fordøjelsen eller hormonelle forstyrrelser. I de tilfælde an der være flere forskellige ting, der virker, for at du kan få problemet løst.

I denne artikel behandler vi de forskellige emner og kommer ind på behandling af dem. Det er både professionel og alternativ behandling. Det er derfor en god mulighed for dig for at få et overblik over, hvad det er muligt at gøre ved lige præcis dit problem.

Lad os understrege med det samme, at alternativ behandling altid bør være et supplement til, at du er i behandling hos din egen læge. Alternativ behandling kan aldrig erstatte, at du opsøger din læge. Men det kan for mange give nogle gode resultater sideløbende med, at de er i behandling hos lægen. Det kan derfor være en god ide for dig at prøve det.

Få hjælp til at komme af med din spiseforstyrrelse

Der findes i dag flere forskellige former for spiseforstyrrelser. De mest kendte er anoreksi og bulimi, hvor man henholdsvis sulter sig eller kaster maden op for at tabe sig. Det er dog vigtigt at understrege, at man ikke nødvendigvis bliver meget tynd af at have bulimi. Derudover findes der to andre former for spiseforstyrrelser, nemlig ortoreksi og overspisning. Overspisning giver sig selv, nemlig at man ikke kan lade være med at spise for meget. Ortoreksi dækker over en sygelig trang til at træne og leve sundt.

Lige meget hvilken spiseforstyrrelse du lider af, kan du få hjælp hos http://www.klinikforspiseforstyrrelser.dk/bulimi. De har uddannede terapeuter, der kan hjælpe dig med at slippe ud af den onde cirkel, som du er havnet i.

Hvis du er i tvivl, om du selv eller en af dine veninder har en spiseforstyrrelse, kommer her en liste med ting, som det er en god ide, at du lægger mærke til:

  • Stort fokus på mad
  • Deler mad op i rigtig og forket mad
  • Overspiser
  • Kaster maden op
  • Meget optaget af sin krop og sin vægt
  • Føler skyld over at spise eller over at spise ”forkert”

Zoneterapi kan hjælpe på hormonelle forstyrrelser

Hormonelle forstyrrelser er et vidt begreb, men lige meget hvilke du lider af, kan du få hjælp ved at gå til zoneterapi. Det er en god måde for dig at få hjælp til dit problem. Med hormonelle forstyrrelser er det meget forskelligt, om du kan få hjælp hos lægen eller ej. I nogle tilfælde kan du få nogle piller eller noget medicin. I andre tilfælde er det desværre ikke muligt. Det kan være meget ærgerligt og irriterende for dig, hvis du havner i den kategori, hvor der ikke er noget at gøre. Lige meget hvad er det dog altid muligt, at du kan få noget ud af at prøve alternative behandlinger. Det kan derfor være en god ide for dig at kaste dig ud i at prøve zoneterapi.

Zoneterapi bygger på, at du har nogle punkter i fødderne, der er forbundet med punkter i dine muskler, led og organer. Når der bliver trykket på punkterne i dine fødder, vil det altså også påvirke det punkt i din krop, som det er forbundet til. Det er altså en måde at kunne påvirke det indvendige af kroppen udelukkende ved at røre ved det udvendige. Zoneterapi kan hjælpe mod en række forskellige lidelser. Udover hormonelle forstyrrelser kan det for eksempel være blærebetændelse, fordøjelsesproblemer og astma og allergi.

Ansigtszoneterapi kan hjælpe mod menstruationsproblemer

Princippet med ansigtszoneterapi er egentlig det samme, som med almindelig zoneterapi. Det hele er bare vendt lidt på hovedet – bogstaveligt talt. I ansigtszoneterapi er det nemlig punkterne i ansigtet, som man masserer og berører. Disse punkter er selvfølgelig også forbundet med punkter inde i din krop. Det kan derfor også være med til at afhjælpe en masse forskellige former for lidelser. En af dem er problemer i forbindelse med menstruation.

Der er mange kvinder, der er plaget af problemer i forbindelse med deres menstruation. Det er meget irriterende og frustrerende, fordi det er noget, som de ikke kan gøre noget ved: De får jo menstruation en gang om ugen lige meget hvad. Ansigtszoneterapi kan være en stor hjælp i forbindelse med for eksempel menstruationssmerter. Det kan derfor være en god ide for dig at prøve det af.

Ansigtszoneterapi kan selvfølgelig også hjælpe mod en lang række andre lidelser. Det kan for eksempel være hovedpine og migræne, gigt, ledsmerter, hedeture og mange andre ting. Lige meget hvad der er dit problem, er det derfor en god ide, at du kontakter en ansigtszoneterapeut for at høre, om det vil kunne hjælpe på lige netop dit problem. Ellers behandleren højst sandsynligt kende en anden, der har en behandling, der vil virke for dig.

 

More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *