Hyld dig selv og din kvindelighed

Har du ikke den slanke, lange modelkrop, som medierne og modemagasinerne hylder? Så er der ingen grund til at gemme dig – hyld i stedet dine former og tag noget tøj på, der fremhæver dine kurver og dine andre tiltrækkende kropstræk.

Selvom der har været meget opmærksomhed på, at modellerne er for tynde og ikke skal hyldes som et ideal for unge kvinder og samfundet, så er det fortsat en realitet. I dag er det stadig den lange, tynde modelkrop uden kurver, der hyldes og ses op til. Du har sikkert selv prøvet at sidde og bladre gennem en modemagasin, hvor du ikke har kunnet finde en eneste model, som rent faktisk havde noget fylde eller nogle former. Det er en meget ærgerlig udvikling inden for modeverdenen, fordi det langt fra er sådan, de fleste kvinder ser ud i dag.

Du er god nok, som du er

Det kan være svært at acceptere sin vægt og sit udseende, hvis man hele livet igennem har fået at vide, at man var for stor eller var anderledes. Mobning er noget af det værste, især når det kommer til vægt, fordi der er så mange forklaringer bag årsagen. Og helt ærligt, nogle gang behøver der heller ikke være en grund, vel tøser? Accepter dit udseende og din vægt, lige meget om den er lidt for høj eller lidt for lav.

Tøj til formerne

Selvom det er de færreste kvinder, der er så tynde og slanke som på catwalken, så er det en realitet, at det er tøj til denne kropstype, der forhandles mest. Derfor kan det være svært at finde tøj til netop din kropstype, hvis du har lidt til gården eller gaden. Synes du, at det er en udfordring, og har du ikke lige fundet den rette løsning, så er der helt sikkert råd at hente. Tøj til kurver og de flotte former, det kan findes her. Du kan skabe et flot og feminint look med kjole og strømpebukser. Her er det en fordel at finde en kjole, der fx sidder til i taljen, så dine former kommer til udtryk. Afhængigt af farven på kjolen, kan du vælge en strømpebuks, der enten er sort, de helt klassiske nylon i nude eller en anden farve. På den måde kan du klæde dig i det tøj, der er mest flatterende til netop din kropstype. Det vil gøre, at du fremhæver dine mest attraktive sider og i sidste ende føler dig mere komfortabel.

Tag fat i en veninde, og kom i gang med at løbe

En anden ting kan være, at du har besluttet dig for at gøre noget ved dine kurver. Det kan være, at du selv gerne vil i gang med at løbe eller dyrke noget sport. Typisk er det motivationen og overskuddet, der mangler. Kunne du også tænke dig at komme i gang med at dyrke noget mere sport, så du kan få et større overskud og mere energi i din hverdag, kan det være en ide at kridte løbeskoene allerede nu. Har du svært ved at komme af sted, så kan det være en god ide at tage fat i en veninde eller en kollega. Hvis I er to om at minde hinanden om det, så bliver det nemmere, men også meget sjovere at komme af sted.

More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *