Hvilket mobilabonnement skal man vælge når man er ældre?

Det kan være rigtig svært for mange at finde ud af hvilket mobilabonnement man skal have sig. Ikke kun som ældre kan det være svært, men det er faktisk svært for de fleste af os.

For ældre er der dog nogle andre ting der skal tages med i overvejelserne, når der skal besluttes mobilabonnement. Det kan være overvejelser som data. Skal der være dataforbrug og hvis ja, hvor meget skal det så være. Skal det være fri sms og tale eller hvordan ser det ud. De fleste mobilabonnementer er dog med fri sms og tale i dag, men hvis man kommer ned i nogle meget lave og billige abonnementer så kan det sagtens ske der ikke er fri tale og sms. Disse abonnementer vil typisk ligge på omkring de 70-80 kr.

En anden ide der kunne være værd at overveje er et taletidskort. Er der meget sjældent at du eller din mormor eller mor sender sms’er eller bruger data, så kan det være en ide at overveje et taletidskort. Med et taletidskort får du ikke en regning hver måned. Du kan nemlig ofte havde det der kaldes automatisk optankning. Automatisk optankning går ud på, at du inde på din udbyders hjemmeside logger ind på din profil. Der inde kan du så vælge om dit taletidskort skal tankes op med måske 300 kr. hver gang der er 5 kr. tilbage på telefonen. På den måde så sker der af sig selv og du har derfor ikke noget at være bekymret over. De 300 kr. skulle dog gerne række til nogle måneder, taget i betragtning af at du ikke bruger telefonen meget.

Det kan være en anden overvejelse. Dog anbefaler man ikke et taletidskort til folk som bruger over de 0,3-0,5 GB data og over 1 timers taletid. Da nogle abonnementer er blevet så billige at det ikke kan svare sig at have et taletidskort. Taletidskort er også mere eller mindre forældet.

Tags from the story
More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *