Husk selvforkælelsen i de travle perioder

I en ofte hektisk hverdag, hvor man forsøger at have fokus på alle andre end sig selv, kan det være af meget stor betydning, at du husker at prioritere netop dig selv. Selvforkælelse er et begreb, de fleste kender til, men som opfattes vidt forskelligt, alt afhængigt af hvem man er. Der findes ikke én bestemt opskrift på det, og for mange kan det være svært at sætte sig ind i, hvordan man nogle gange bør sætte sig i højsædet.

Man kan forkæle sig selv med både materielle og immaterielle ting, og i denne artikel vil du få et par gode råd med på vejen om begge dele.

Fuld fart på selvforkælelsen

Når man hører om selvforkælelse, får mange straks ledt tankerne over på håndgribelige tilgange såsom at bruge penge på noget helt særligt til sig selv – og det kan også være en rigtig god idé, når du har fortjent en godbid for sit hårde arbejde. Mange virksomheder specialiserer sig i at fremstille helt særlige produkter, som ud over det rent praktiske også indeholder en stor portion luksus, der passer godt i tråd med at sætte sig selv i fokus. Her kan bl.a. produkter fra Rikke Solberg fremhæves – bl.a. fra Heartmade, fordi de, som navnet antyder, netop er fremstillet med kærlighed og passion for produkterne, som bliver videreført til dig som selvforkælelse.

Du kan også købe stimulerende duftlys, der vækker sanserne til live samt cremer og parfumer, som kan give en ekstra intens følelse af den tiltrængte velvære, som samtidig kan give selvtilliden et boost.

Tiden som en forhindrende faktor

Vi befinder os på mange måder i startfasen til individualiseringens tidsalder, og det betyder, at vi i højere og højere grad er begyndt at tage hensyn til os selv gennem personlige mål og selvrealisering – det være sig både karriere- og familiemæssigt såvel som det personlige aspekt generelt. Men det er samtidig nødvendigt at trække stikket ud, give plads i bevidstheden og fokusere på det mere spirituelle og abstrakte i sig selv, hvilket kan være medvirkende til at give luft i en travl hverdag.

Når der skal findes tid alting på samme tid, kan det være svært at hive hele eller halve dage ud af kalenderen, hvor du giver dig tid til at være alene og falde ned i tempo. Derfor er det vigtigt at prioritere en god nattesøvn højt. Det er nemlig om natten, du giver hjernen frit spil, så underbevidstheden kan arbejde frit for at få afløb for et virvar af tanker – alt imens du restituerer krop og sind.

Ovenpå en hektisk hverdag kan det for mange være svært at falde helt ned i tempo, så man opnår den dybe søvn – derfor er det en god idé at koncentrere sig om lige præcis at komme ned i tempo. Gennem de seneste år er der kommet mange spændende tiltag inden for lysterapi, som har vundet frem i takt med bedre løsninger og større efterspørgsel. En lysterapilampe kan hjælpe dig til at komme helt ned i gear inden søvnen indtræffer, og den bevirker samtidig, at du vågner op mere nænsomt, så du får de bedste forudsætninger for en god start på dagen. På denne måde kan du imødekomme ønsket om mere selvforkælelse, mens du sover, og samtidig få et meget stort udbytte, der vil kunne afspejles i hverdagen.

More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *