Hjælp dit barn til at få den bedste studenterkørsel

Efter mange års skolegang samt op- og nedture med sin søn eller datter, er han eller hun pludselig blevet stor, og det er efterhånden blevet tid til, at han/hun skal have studenterhuen på. Dette er en helt speciel begivenhed for de unge mennesker, men ikke mindst også for forældrene. Det er en herlig ting at mærke stoltheden boble i kroppen over, at en søn eller datter har klaret sig igennem så mange års skolegang, og nu skal denne til at starte livet og til at træffe nogle voksne valg. I denne artikel vil der blive præsenteret nogle måder, hvorpå man kan hjælpe sit barn til at få den bedste studenteruge, så han eller hun kan få lov at fejre sin succes med manér, inden den hårde, virkelige verden banker på døren.

Den helt rigtige lastbil

En af de første ting, der skal være styr på, når det kommer til studenterugen, er lastbilen til studenterkørslen. Denne skal helst bestilles i god tid, og derfor er det en god ide at hjælpe dit barn med at finde muligheder så hurtigt som muligt, når de rammer 3.g. Det kan være svært at finde den helt rigtige lastbil eller i det hele taget bare at finde et udlejningsfirma, som har nogen lastbiler tilbage. Derfor kan det nogle gange være rart for de unge mennesker at få en hjælpende hånd fra en voksen.

Man kan finde lastbiler i alle afskygninger – se udvalget her – som passer lige præcis til den klasse, man er. Skal man have den røde hue på, er det jo klart fedt at køre i en rød lastbil, og er huen tværtimod blå, vil det jo også være fedest med en blå lastbil.

Grib telefonen hurtigst muligt, så er der større chance for at finde den helt rigtige lastbil.

Matchende outfit

Udover de matchende huer de unge mennesker har på, kunne det være super fedt at lave en T-shirt eller hættetrøje, som de kan have på i studenterugen, og som efterfølgende kan minde dem om deres liv i gymnasiet, handelsskolen eller lignende. De fleste unge mennesker vil synes om denne ide, da det er fedt at få lov at vise sig frem og gøre opmærksom på sig selv, når man er blevet student. Se et fint udvalg af tøj på www.teeshoppen.dk, som er perfekt at få syet et logo eller lignende på.

Koordiner med de andre forældre

De unge mennesker skal i løbet af deres køretur gøre nogle stop hos alle elevernes forældre, hvor de får noget mad, en forfriskning eller lignende. Men for at undgå at de nye studenter får alt for meget eller alt for lidt mad, er det med at koordinere med de andre forældre, så der er nogle, der laver mad, og andre, der bare disker op med forfriskninger. På den måde sørger man for, at de unge mennesker kan holde sig kørende hele dagen uden at blive dårlige eller lignende – eller man kan i hvert fald gøre et forsøg. Ens job som forældre i denne uge er mest af alt at lade sit barn te sig og så lege taxa af og til. De unge mennesker får nemlig kun denne oplevelse én gang i livet og skal derfor have lov til at nyde den.

More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *