Har du styr på din efterårsgarderobe – ellers kig med her

Nu er det ved at være efterår, hvilket også betyder, at sommertøjet skal pakkes væk og efterårstøjet skal ind i stedet for. I efterårsgarderoben skal der være lækre varme strik, lange bukser, gode cardigans, støvler og en lækker frakke.

Efteråret er en kold tid med masser af regn og slud. Dette kommer ikke som en overraskelse, så du kan lige så godt forberede dig på denne årstid, så du har styr på garderoben. Nedenfor kan du læse mere og finde gode råd der gør, at du kan få helt styr på din efterårsgarderobe.

En god strik er et must have

Efteråret betyder kolde og våde dage, hvilket også betyder varmt og praktisk tøj. Et must have i din efterårsgarderobe er er dejlig og varm strik. En stor og lækker strik kan du bruge i mange forskellige anledninger og du kan sammensætte den med mange forskellige sæt tøj. Brug f.eks. strikken som en hygge-strik hjemme i sofaen med en god varm kop kakao, mens du slapper af og ser en god film. Du kan også bruge den til nogle lange gåture, hvis du skal holde varmen eller brug den bare på en helt almindelig dag i skolen eller på arbejdet.

Et par gode støvler skal din efterårsgarderobe indeholde

I efteråret er det som nævnt meget koldt og vådt. Du skal derfor have anskaffet dig et par gode støvler, som du kan have på, på disse dage. Støvlerne skal være overgangsstøvler fra sommer til vinter. Det skal derfor ikke være så tykke støvler, at de bliver for varme at have på, men heller ikke for tynde, så du kommer til at fryse dine fødder, når du går ture. Her vil en ankelstøvle være et godt valg. Nu hvor du alligevel skal have et par støvler, så vil et par gummistøvler også være en god ide til efterårsgarderoben.

En frakke skal der også være plads til

En god frakke er også en dejlig ting at have i efterårsgarderoben. En frakke som både kan holde dig varm og som er i en flot stil og som du kan bruge sammen med et hvert af dine outfits. Find en frakke som matcher din nuværende garderobe, da en frakke helst skal passe til alt slags tøj. Sammen med frakken skal du også have et godt tørklæde, som kan holde din hals varm, så du undgår sygdom.

Mangler du noget til efterårsgarderoben, så kan du med fordel besøge denne side. Kunne du tænke dig mere inspiration kan du også læse mere om modetøj for kvinder.

More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *