Gør dit look lækkert og gennemført

Har du tendens til at mikse alle de forskellige stile lidt for meget sammen? Der findes et utal af forskellige stilarter, som alle er super fede, og vi kvinder vil ofte bare gerne have lidt af det hele. Pas dog på med ikke at blande det hele sammen, så kan det hurtigt blive rodet at kigge på.

Læs med her og bliv klar til sommeren med et lækkert og gennemført look – vi har et par fif i ærmet til dig.

Få et stilsikkert garderobeskab

Mange af os går rundt med en ide om, at stilsikkert tøj koster flere penge end, hvad vi har råd til. Dette er ganske enkelt en skrøne. Der findes et væld af lækkert og stilsikkert tøj, som ikke koster alverden, men med den rette sammensætning kan du på få sekunder få tøjet til at ligne noget, som burde koste en formue. Find inspiration på modeblogs og i magasiner og vær opmærksom på, hvad der fanger dit øje.

Vær kreativ med sammensætningen, men lad det ikke tage overhånd. Bland råt og feminint. Dette skaber et super feminint look, som stadig virker down-to-earth og lækkert. Hop eventuelt i en feminin sort kjole, og tag en læderjakke med rå søm og skarpe linjer over. På den måde skaber du et stilsikkert look på den fede måde.

Glem ikke tilbehøret

Accessories er fantastiske – du kan matche og mikse dem lige præcis, som du har lyst til, og på få sekunder har du skabt et helt nyt look. Sørg for at matche nogle få accessoires, så looket bliver gennemført. Dermed ikke sagt, at det hele skal passe sammen; Det kan omvendt også hurtigt blive for meget. Match for eksempel skoene med en fin sten i øreringene eller match tørklædet med urremmen. Dette skaber sammenhæng uden at være for meget.

Smykker er i øvrigt fantastiske til at få outfittet til at se dobbelt så eksklusivt ud på meget få sekunder. Hos Aveny finder du er stort udvalg af elegante smykker og ure, der kan hjælpe dig et skridt tættere på et lækkert og gennemført look.

Tandsættet er prikken over i’et

Når du har styr på både garderoben og tilbehøret, så mangler du kun én sidste ting for at gøre din stil gennemført. Det nytter ikke, at du udstråler elegance og stilsikkerhed gennem dit tøj og smykker, hvis dit tandsæt udstråler det modsatte. Et godt fif er derfor at pleje tandsættet, såvel som du plejer din garderobe. Få et tandtjek lige her og på få sekunder vil du ligne en, som er klar til Hollywood.

More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *