Gode råd mod rynker

Rynker bliver med tiden folks evige kamp. Vi har derfor samlet de absolut bedste anti-rynke tips til dig, som ikke ønsker at ligge dig under kniven.

Brug en god ansigtspleje

Ønsker du, at slippe for rynkerne kræver det, at du bruger noget ordentlig hudpleje, som kan beskytte din hud. Der findes rigtig mange gode anti-aging/anti-rynke hudplejeprodukter rundt omkring, så det handler bare om at finde det rette, som passer godt til dig og din hudtype. Flere undersøgelser har vist, at rynkecremer med A-vitamin er et særdeles effektivt middel til at forebygge rynker. Ydermere er det en god ide, at bruge både en serum, en dagcreme og en natcreme. En serum er en form for koncentrat, som du bruger under din dagcreme. Serum er designet til at give din hud endnu mere næring, beskyttelse og fugt. Dagcremen er udviklet til at beskytte mod de udefrakommende faktorer hvorimod natcremen tager højde for at genopbygge huden. Tag evt. et kig forbi Beauty Akademiet. Her finder du et univers af de allerbedste hudplejeprodukter, der findes på markedet i dag.

Spis sundt

Det er ikke lige meget, hvad du spiser, hvis du gerne vil mindske alderstegn. Det du putter i munden, har nemlig lige så stor betydning, som det du smører i ansigtet. Ifølge det britiske helsemagasin PROOF skulle følgende madvarer mindske alderstegn:

–          Fuldkornsprodukter

–          Kost, der indeholder zink (f.eks. fed fisk, magert kød, nødder osv)

–          Olivenolie

–          Frugt

–          Grøntsager (især spinat, løg, hvidløg og asparges)

Drik vand

Jeg ved det, du ved det, alle ved det. Vi har efterhånden hørt det tusindvis af gange. Vand er vejen mod en smuk hud. Men selvom de fleste er klar over det, så er der desværre masser af kvinder(og mænd), som ikke får drukket de anbefalede to liter vand. Drikker du ikke nok vand, kan det hurtigt ses på huden i form af tørheds linjer og rynker.

Beskyt din hud mod solen

Hvis du vil undgå rynker, skal du også sørge for at holde solen på afstand. I stedet kan du bruge en selvbruner, som giver en naturlig solbrun glød.

Tags from the story
More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *