Find det perfekte kostume

Skal du til udklædningsfest, karneval i Aalborg, eller vil du live lidt op i soveværelset, så er der nok af kostumer at vælge imellem.

Valget til udklædningsfesten

Find ud af hvilken stil du ønsker. Skal du have et kostume, der er uhyggeligt, sjovt eller smart. Udvalget er mange, og du kan være alt lige fra ond heks og hulapige i Hawaii kostume, til snemand eller prinsesse. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne. Kostumer er dog ikke kun for børn eller kvinder, men også mænd. Selvom nogle mænd bestemt ikke synes, det er særlig maskulint med et kostume, er det stadig muligt at finde kostumer, som ikke får en til at ligne en idiot. Du kan både være brandmand, sørøver eller machomand, og hvis du er klar på at gå all in med udklædning, er det også muligt at være shrek, rudolf eller Honey monster eller noget helt andet.

Karneval i Aalborg

Som mange nok ved, så nærmer karneval i Aalborg sig. Men har du ikke nået at finde dit kostume endnu, er der stadig tid. Karneval ligger midt/slut maj, så der er stadig tid til at tænke og beslutte sig. Savner du lidt inspiration, er der nok at hente. Der er mange kostumebutikker med et stort udvalg, og ellers er Google også altid en god inspirationskilde. Er du lidt kreativ, kan du sy dit eget kostume og være sikker på, du får det, ligesom du vil.

Sjov i soveværelset

Vil du overraske din kæreste og gøre noget andet end du plejer, er muligheden der med et frækt kostume. Du bestemmer helt selv, hvor frækt det skal være, og hvor meget du lever dig ind i rollen. Men overrask din kæreste – han bliver helt sikkert glad. Der er et stort udvalg af kostumer inden for skolepige, stuepige, sygeplejerske, politi mm. Så find det, du synes passer bedst til dig og kunne være sjovest at overraske din kæreste med. Spring ud i det – det skal nok blive sjovt.

More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *