Få styr på bryllupsdetaljerne

Er du og din kommende mand gået i gang med at planlægge brylluppet, og mangler I stadig en masse detaljer, kan I læse med her. Der er mange ting at huske på, når den store dag skal planlægges, og sommerfuglene i maven basker derudaf.

De perfekte vielses- og forlovelsesringe

Har han friet, og har du fået din forlovelsesring på, mangler I kun vielsesringene. For de fleste kvinder er vielsesringene en meget vigtig del af brylluppet, da de symboliserer en mand og kvindes ja til hinanden og deres vilje til at gå gennem resten af livet sammen hånd i hånd.

Ofte er processen med at finde en vielsesring lang, og I skal gøre jer nogle overvejelser om hvilke ringe, der er rigtige for jer. Chanti har mange smukke ringe med eller uden diamanter, i hvidguld og forskellige karat guld. Sæt dig sammen med dine kommende mand og se hvilke ringe I forelsker jer i.

Husk de små detaljer

Når alle de større ting er på plads som bryllupstøjet, serveringen og valg af kirke er der de små detaljer tilbage, som også spiller en stor rolle for dagen. Har I ikke fået styr på morgengaverne til hinanden, er det med at finde på noget, der vil vise den anden, at I kender alle hinandens sider. Mange giver deres mænd en oplevelse i morgengave som ekstremsport, hvor han kan springe i faldskærm eller flyve i helikopter. Find noget som du ved han elsker, og vis ham at du kender ham, og gerne vil give ham noget, som han altid vil huske.

De mindre detaljer der ofte også kan blive glemt er talen, der skal skrives eller jeres løfter til hinanden. I kan med fordel sætte en aften af, hvor I skriver jeres løfter til hinanden ned, så I har god tid, og får tænkt over, hvorfor I valgte at gifte jer.

Alt efter hvilke traditioner du vil inkludere til jeres bryllup, vælger mange ifølge gammel tradition at tage noget nyt, noget lånt og noget blåt på som også skal huskes. Den nye del er lige til, hvis kjolen, skoene eller sløret er nyt. Flere benytter sig af deres kære, når de finder noget lånt, så de også bærer en del, der binder dem tæt til en person, der har en stor betydning. Det blå kan være et strømpebånd eller smykker.

Bryllupsrejsen

Midt i den travle planlægning skal I huske bryllupsrejsen. Det kan være, at en af jer har planlagt en tur for den anden, og I skal ud på et skønt hotelophold ved havet eller til et eksotisk land for at nyde varmen og hinanden. Her er det vigtigt, at I husker at pakke alle de vigtige ting, der skal med på rejsen.

Vil I forkæle jer selv med noget nyt og lækkert som er brugbart i varmere lande end Danmark. Et par smukke Sofie Schnoor sandaler eller et par nye solbriller kan være bud på kuffertens indhold.

Når I er ved at nå til datoen for brylluppet, er alt det praktiske klaret, og I kan nyde dagen fuldt ud med hinanden og glæde jer over jeres fremtidige liv sammen.

More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *