Er garderoben klar til forårsvejret?

Foråret er begyndt at vise sig, og det betyder lunere vejr og flere solskinsdage. Det kan samtidig for mange af os betyde, at det er tid til at genopfriske garderoben med nogle lækre nye items, der passer til vejret.

Der er et univers af smukke produkter online

Foråret betyder fine nye farver og lettere tøj. Hvis du trænger til at tilføje nogle ekstra ting til din garderobe, er der altid en masse inspiration og gode butikker at finde online. Dog kan det godt være svært at finde frem til, hvilke online butikker man skal besøge, da man måske har tendens til at kigge de samme steder som man plejer. Men hvis man bruger en smule tid på at søge, kan man finde nogle super fine og lidt mere specielle webshops. Det er altid lidt mere spændende at kigge på webshops, der ikke ligner alle de andre og har det samme udvalg som man har set.

Abelone Holte har en smuk fysisk butik i Holte men har i høj grad også gjort noget ud af universet på deres webshop. På webshoppen kan man se et stort udvalg af danske og internationale designer og især franske designere, har indehaveren, Eva Henrique, stor kærlighed til. Der er produkter i alle prisklasser og også lang række meget eksklusive brands. Herinde kan man finde alt lige fra tasker, sko og solbriller til kjoler og jakker. Stilen er feminin og elegant med et råt strejf.

Dansk design

Noget af det der emmer af på den danskejede webshop, Abelone Holte, er danske designere. Det er et bredt og alsidigt spænd af danske designere som blandt andet rummer uimodståelige designere som Yvonne Koné og Baum und Pferdgarten. Den danske designer Hanne Grauman er også at finde på webshoppen. Hendes designs er lette og elegante og rummer blandt andet lette nederdele og bukser. Se også de fine cashmere cardigans i rosa og lyseblå. Netop denne stil passer perfekt til det forårsvejr, vi lige så stille får at se – så smut ind forbi webshoppen og tag et kig.

Når først foråret har vundet indpas hos os danskere, kræver det en lidt lettere og lysere garderobe, og man kan med fordel gå online for at se det store udvalg de forskellige webshops har. Sørg for at få noget farve i lidt lysere nuancer med ind i garderoben og så kan foråret kun komme for langsomt.

More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *