Effektive tips til vægttab på mobiltelefonen

Vil du smide de overskydende kilo, så kan din mobiltelefon være et godt våben i kampen mod de ekstra kilo. Den kan du nemlig sagtens bruge til at komme i form, men det kræver, at du ved, hvordan du skal gribe det an. Derfor får du her et par gode råd til, hvilke apps du skal installere, hvis du gerne vil smide et par af de overflødige kilo. Uanset om du har en Android-baseret telefon som Huawei, OnePlus eller andet – eller en iOS-enhed.

Fokuserer på 3 hovedområder

Generelt fokuserer et vægttab på tre hovedområder; aktivitet, motion og logføring af din mad. Især den sidste er vigtigt. Flere studier peger på, at hvis du skriver ned, hvad du spiser, spiser du generelt mindre – lige netop fordi du skal skrive det ned. Faktisk kan det fordoble din vægttab, hvis du skal besvære dig med at skrive det ned. Det findes der adskillige apps til.

Få hjælp til, hvad du skal spise med Diet Hero-app’en

Blandt andet Diet Hero-app’en, som du kan bruge til at tælle kalorier, scanne madvarer og så videre. Den hjælper dig med at planlægge, hvad du skal spise og hvor meget. Forskellen er dog, at den gør det på en anden måde end mange andre apps. Du indtaster, hvilke madvarer du har i skabet, hvorefter du får at vide, hvilke madvarer du skal spise, samt hvilke du ikke skal spise. Fås kun til iPhone.

Hold styr på kalorierne med MyFitnessPal

Du kender muligvis allerede MyFitnessPal – det er nemlig en meget populær fitness-app, som du kan bruge, når du skal tabe dig. Den holder styr på, hvad du indtager, hvor mange kalorier der er i din føde, hvor meget du bevæger dig fysisk i løbet af dagen, samt hvor meget motion du dyrker. På nuværende tidspunkt er der flere millioner bruger på platformen, og dem kan du søge på, så du har mulighed for at koble din profil sammen med dine venners. App’en fås til iOS, Android, Windows og BlackBerry, og det bedste er, at den er gratis.

Nike+ er en træningsklub for begyndere og øvede

Er du ny i sports- og motionsverdenen, kan det være svært at danne dig et overblik over, hvordan du kommer i gang. Du kan med andre ord have brug for noget kyndig vejledning, og her er Nike+ en rigtig god app. Den kan give dig et godt indspark til, hvilke øvelser du kan lave, samt hvordan du gør. Enten derhjemme eller i fitnesscentret – og du kan både lave dem selv eller sammen med andre.

App’en virker til de fleste enheder, og den fungerer endda også på dit tv og din iPad. Det fås både til Android og iOS.

More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *