Vil du gerne i form? Så alliér dig med disse apps

Det tager tid at komme i form, og det kan til tider være besværligt. Ikke alene fordi det er fysisk hårdt at komme i god form, men det kræver også, at man har viljestyrken til det – også når det er en smule vanskeligt. Kender du til de udfordringer, der er ved at skulle ’renovere’ din krop? Så får du her et par gode bud på apps, der kan hjælpe dig med at bevare viljestyrken.

  1. GymPact

GymPact er en app, der egner sig til dig, der træner, men har svært ved at tage dig sammen til at tage i fitnesscentret. Det første, du skal gøre, er at forpligte dig til, hvor mange timer om ugen du vil træne.

Når det er gjort, skal du faktisk bare tage i træningscentret, når du har bestemt dig for det. Hvis ikke du kommer afsted, bliver du nemlig opkrævet en bøde på mellem 5 og 50 dollars af din app. Det betyder altså, at du mister penge, hvis du ikke får trænet. Der er dog ikke kun ris – en del af bødepengene bliver fordelt på dem, der tager afsted og når sine mål.

Du vælger selv bødens størrelse, men når først du har indgået din aftale og angivet dine kortoplysninger, bliver beløbet opkrævet, hvis du ikke kommer end at træne. Du kan dog sætte ordningen på pause, hvis du eksempelvis skal på ferie eller er syg. App’en findes til Android og iOS-enheder. Find den bedste mobil her.

  1. Fitness Buddy

Fitness Buddy er en app specialdesignet til styrketræningsentutiaster, der i forvejen træner og har forstand på programdesign, muskelgrupper og træningsprincipper. Du skal samtidig have et konkret formål med din træning, hvis du vil opnå tilfredsstillende resultater.

Her er tale om en stor app, der rummer mere end 1700 øvelser og 1000 øvelsesvideoer. Samtidig har den en en lang række programmer i alle tænkelige kategorier. Du kan eksempelvis føre en træningsdagbog, hvor du skriver, hvor mange sæt, hvilke sæt, gentagelser, vægte og så videre. Vælger du det, får du en kurve over dine fremskridt. Det kræver dog, at du går systematisk til værks med din træning, så du er sikker på – ellers er det ganske simpelt for overvældende. App’en findes kun til iPhone, iPad og iPod Touch.

Du kan læse mere om, hvordan du kickstarter din træning her, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an.

More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *