Disse typer tilbehør skal manden eje

I mange år har det været kvinderne, der gjorde mest ud af sig selv og havde størst interesse i mode og tøjstil. Denne tendens er ved at vende og i dag er den moderne mand, lige så optaget af at fremstå smart og velklædt.

Tilbehør til mænd er et helt kapitel for sig og nok især det område, hvor man virkelig kan skabe en personlig stil og markere sin maskulinitet på en lækker måde. Hvor meget tilbehør en mand har brug for, er meget individuelt. Et slips er næsten nødvendigt, måske ikke i hverdagen, men til finere anledninger. Slips har alle dage været det mest brugte og elskede tilbehør til mænd og den allerbedste måde at understrege den lille forskel mellem de to køn.

Mode og god stil til mænd er ikke det samme

Moder kommer og går. De forveksles tit med god stil, men er absolut ikke det samme. Mænd med bemærkelsesværdig god stil, interesserer sig yderst sjældent for forbigående modediller, men holder sig konsekvent til klassisk tøj i et snit, der klæder netop deres figur. Tilbehøret er smagfuldt og har en kvalitet og et udtryk, der gør det holdbart i mange år.

Nutidens mandlige stil ikoner ses ofte med slips og viser tydeligt, at denne form for tilbehør aldrig bliver hverken kedeligt eller passé. Moden dikterer periodisk butterflies, åben skjorte eller noget helt andet, men slips er, og forbliver altid, det helt rigtige og pæneste tilbehør til alle mænd.

Gør som bedstefar – brug slips

Vil gerne have et knivskarpt maskulint look hævet over tidens modeluner, så betaler det sig at se tilbage. Der er masser af god inspiration at hente hos de tidligere generationer af mænd.

Bedstefar, og ikke mindst hans forfædre, havde styr på tingene. De gik målrettet efter gedigent tilbehør af høj kvalitet, der gerne måtte koste, men til gengæld have en lang levetid.

Før i tiden var der ikke noget der her ”brug og smid væk”, de ting man erhvervede, passede man godt på og denne bæredygtige og fornuftige tankegang er nu vendt tilbage.

Tidligere tiders tydelige markering, i påklædningen, af forskellen på hverdag og fest er i den grad også blevet in igen. Dette gøres helt tydeligt med et flot slips.  Det kan varmt anbefales, at tage et kig i de gamle fotoalbums og hente masser af inspiration fra dengang, hvor en mand var en mand.

More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *