Derfor er e-cigaretter fremtiden inden for rygestop

Der er hvert år rigtig mange danskere, der forsøger at kvitte cigaretterne – der findes naturligvis nogle, der lykkes med dette, men sandheden er – desværre – at der er rigtig mange danskere, der ender med at falde tilbage og dermed også begynder at ryge igen. Det skyldes ofte, at deres strategi ikke er synderligt velovervejet og deres valgte rygestopmiddel ganske enkelt ikke er effektivt nok.

Der findes et bredt spektrum af forskellige typer af såkaldte rygestopmidler på det danske marked, men det er naturligvis ikke dem alle, der er lige brugbare, hvis du er seriøs omkring dit rygestop. Der er mange rygere, der har forsøgt at kvitte cigaretterne, som har forsøgt sig med både plaster, tyggegummi og andet, der indeholder nikotin, men langt de fleste ender med et tilbagefald.

Hvilke rygestopmidler skal jeg holde mig fra?

Som nævnt ovenfor, så er der mulighed for at finde rigtig mange forskellige typer af rygestopmidler på det danske marked, hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at der er nogle af disse midler til rygestop, som du bør sørge for at holde dig fra. Det skyldes ganske enkelt, at det langt fra er alle midler, der reelt set er lige brugbare i forbindelse med et rygestop.

Hvis du har særdeles meget selvdisciplin og er meget indstillet på, at du gerne vil stoppe med, at ryge, så er der naturligvis fine forudsætninger ved at gøre brug af nikotintyggegummi og -plaster, men hvis du har svært ved at skulle kvitte cigaretterne, så er du nærmest garanteret et tilbagefald, hvis du vælger at gøre brug af én af disse midler til dit rygestop – og derfor frarådes det.

Hvad skal jeg så gøre?

Hvad du i stedet bør gøre er, at investere i en moderne e cigaret til rygestop, som giver dig en følelse af, at du stadig er ryger. Det er også ensbetydende med, at du fortsat kan gå med de andre rygere ud i pausen, men i stedet for at inhalere særdeles skadelig røg, så er det blot damp fra din e-cigaret, der fylder dine lugter – og det er bestemt langt mindre skadeligt.

Du kan dog være sikker på, at du stadig får dit daglige nikotinindtag stillet, hvorfor det ikke er noget, der kommer til at bekymre dig. Det er dog vigtigt, at du sørger for at være meget målrettet i forhold til, at skulle skære ned for dit nikotinindhold i e-væsken i trin. Fordelen ved e-cigaretter og e-væske er, at der findes e-væsker med mange forskellige mængder af nikotin.

Du kan tage det skridt for skridt

Én af de helt særlige fordele ved e-cigaretter er naturligvis, at du får muligheden for at opføre dig som om, at du stadig er ryger – og det vil du også få en følelse af. Det er med til at hjælpe rigtig mange mod et effektivt og vedvarende rygestop, da de dermed ikke kommer til at savne cigaretterne. Det handler dog i lige så høj grad om, at du får muligheden for at trappe stille og roligt ned på dit indtag af nikotin, så det ikke slutter fra den ene dag til den anden.

More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *