Derfor bør din næste telefon købes brugt hos en forhandler

Hvis du har intentioner om at investere i en ny telefon, så skal du selvfølgelig være opmærksom på, at du har et væld af muligheder. Ikke nok med det, så skal du også være forberedt på, at der er rigtig mange forskellige ting, du skal sørge for at tage stilling til, hvis du står overfor at skulle investere i en ny telefon – og det gør sig gældende, uanset hvilken type af telefon, du har i tankerne.

Der er dog rigtig mange danske forbrugere, der på automatisk antager, at du enten er nødsaget til at købe en ny telefon fra en forhandler eller derimod at investere i en brugt én af slagsen fra en privatperson. Faktum er dog, at det forholder sig anderledes, eftersom du kan finde et mellempunkt mellem de to valgmuligheder.

Køb en brugt smartphone hos professionel forhandler

Du har rig mulighed for at vælge et midtpunkt mellem de to førnævnte muligheder, hvilket er ensbetydende med, at du har mulighed for at investere i en brugt telefon, der forhandles af en professionel forhandler i stedet for af en privatperson. Et godt eksempel på en sådan forhandler er www.phonetrade.dk, der sælger et væld af brugte smartphones fra flere producenter.

Der er naturligvis mange forskellige fordele ved at købe en brugt smartphone hos en forhandler frem for hos en privatperson, men én ting er, at du kan være sikker på, at telefonen er blevet sat i stand og derfor er som ny. Derfor har du mulighed for at købe at en smartphone, der er meget tæt på at være som ny, men dog til en langt bedre pris end hvad, det koster at investere i en ny smartphone fra eksempelvis Apple eller Samsung.

Er der andre fordele forbundet med dette?

Det skal dog gøres klart, at der bestemt også er mange andre fordele forbundet med at købe en brugt smartphone fra en forhandler i stedet for en privatperson. Det er også ensbetydende med, at den ikke blot vil være sat i stand og derfor er tæt på at være så god som ny, men der vil ligeledes også være andre fordele forbundet med dit valg. Disse fordele kan du læse mere om nedenfor:

 

  • 24 måneders garanti: Hvis du handler med en privatperson, så vil der ikke være nogen garanti forbundet med din handel, men hvis du derimod vælger at investere i en brugt smartphone fra f.eks. Phonetrade, så får du intet mindre end 24 måneders garanti på din smartphone. Det er også ensbetydende med, at der selvfølgelig er fuld reklamationsret på telefonen.
  • Fuld returret: Her er der selvfølgelig tale om endnu et punkt, du ikke vil opleve i forbindelse med en handel med en privatperson. I en sådan forbindelse gives der ingen returret, men det forholder sig dog anderledes, hvis du køber telefonen af en forhandler, hvor du vil få 14 dages returret – det er eksempelvis tilfældet hos Phonetrade, hvor du kan købe et væld af brugte enheder.
More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *