Blogverdenen – Er det noget for dig?

Der er efterhånden et utal af danske og udenlanske blogs om mode, indretning og livsstil. Brænder du også for et specifikt emne, og har du lyst til at dele din passion med andre? Så er en blog måske vejen frem. Vi giver dig her svar på en række spørgsmål som kan fylde meget for nyopstartede bloggere.

Teknik og IT?

Mange lader sig skræmme af tanken om at skulle administrere en hjemmeside. Men faktisk er det slet ikke så teknisk, som mange tror. Du behøver slet ikke at være et teknisk geni for at kunne administrere en blog. Der findes en række værktøjer som allerede indeholder skabeloner du kan bruge, hvis du gerne vil fokusere på det indholdsmæssige af din blog, og ikke er en haj til grafisk design og HTML-koder. Du vælger blot en skabelon som repræsenterer det design som du godt kunne tænke dig, og så behøver du ikke tænke mere over designet af din blog.

Indhold?

Før du opretter din blog er det en god idé at overveje hvilket indhold du gerne vil have på din blog. Skal den handle om dit liv i almindelighed? Sjove anekdoter og billeder fra de ting du oplever? Eller skal bloggen have et mere fast fokus? Nogle blogs handler om en specifik ting. Sport, mad, livsstil eller for eksempel mode, som Claudias-blog.dk hér. Besøg en række eksisterende blogs og lad dig inspirere til indholdet i din blog.

Tid?

Når du starter som blogger er det en god idé at lægge en del timer i opstartsfacen. Skab noget hygge og indhold på din blog, så eventuelle læsere har lyst til at følge med. Når din blog går i luften kan du for eksempel allerede have skrevet et par indlæg, så dine læsere ikke mødes af en tom side uden indhold.

Følgere?

Når du lige har oprettet din blog, har du naturligvis ingen følgere – ingen ved jo at din blog eksisterer. Sørg for at skabe noget interesse for din blog. Del den for eksempel på sociale medier, så dit netværk fatter interesse – så kan det være at det spreder sig til dit netværks netværk .. og videre endnu.

Kast dig ud i det!

Der findes ingen endegyldig guide til, hvordan man får succes med sin blog. Man er nødt til bare at følge sin passion og kaste sig ud i det. Og vigtigst af alt er det, at du nyder at blogge – det vil nemlig skinne igennem til dine læsere.

 

Tags from the story
More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *