5 bud på gaven til ham

Homemade Christmas gifts in kraft paper on a dark wooden surface. Free space for text. Close up

Det er altid svært at finde en gave til din mand eller kæreste. Især hvis han er manden, der har alt. Når du spørger ham, hvad han ønsker sig til jul eller fødselsdag, får du ikke mange svar og idéer vristet fra ham. Du er altså på egen hånd, for en gave skal han da have.

Men fortvivl ej, vi har her samlet fem gode bud på, hvad du kan give ham.

Den bløde pakke

Mange mænd har et ambivalent forhold til bløde pakker. Men hvis du finder andet end sokker at komme i dem, vil han sikkert blive glad for at invitere et nyt medlem ind i garderoben. Hvis han elsker sport, så forær ham en sporty sweatshirt eller t-shirt. Meget tøj fra sportsmærker som FILA, Adidas og Nike er ikke længere kun tiltænkt fitnesscentret, men er i ligeså høj grad blevet populært i modebilledet.

Ikke alene ser det sporty look afslappet og cool ud, det er også ekstremt behageligt at have på. Det er altid rart med et ekstra stykke tøj, som bare kan afværge én tøjkrise.

Sko til enhver lejlighed

Det er ikke sikkert, at din mand eller kæreste er typen, der selv tager ud og køber et par nye sko, selvom de gamle er hullede og lasede. Derfor er jul eller fødselsdag en god anledning til at give ham et par nye.

Gå efter et par fede sneakers, som han kan bruge til hverdag og til alt slags tøj. Sneakers er populære som aldrig før – og de har uendelige anvendelsesmuligheder. Han kan nemlig både bruge dem til et par habitbukser og en skjorte eller til et par jeans og en sweatshirt. Der er mange muligheder for at lege med udtryk, og han kan finde frem til sit helt eget.

En anden mulighed er at købe et par læderstøvler. Hvis din mand går op i mode, er det lige sagen. Støvlerne kan ligesom sneakers både tones op og ned med finere bukser eller jeans. Det er et godt fodtøj til de finere lejligheder.

Hvis han elsker at løbe, kan det være, at løbeskoene trænger til en udskiftning. Og hvis han ikke gør, kan det være en kærlig reminder om, at motion er sundt.

Udsmyk håndleddet

Det er de færreste mænd, der går med smykker. Årsagen er formentlig, at de fleste mænd opfatter det som feminint. Men det behøver det slet ikke være. Der findes blandt andet masser af maskuline armbånd i læder, som kan tilføre outfittet et ekstra tvist og stil.

Er du overbevist om, at din mand slet ikke er til smykker, er et armbåndsur en idé. Her er det afgørende, at du kigger på din mands stil. Vil et ur i sort eller brunt læder passe bedst? Eller vil et råt ur i stål harmonere bedre med hans tøjstil og personlighed. Uanset hvad kan begge typer ure gå både til hverdag og fest – og de vil sætte prikken over i’et i hans outfit.

Taske til computer

Arbejder han på kontor, hvor han hver dag slæber sin computer med ind, kan en stilet taske til den være et hit. Gå efter en helt neutral sort i et business-look, eller vælg en variant i cognacfarvet læder med en lang rem til skulderen. Læderet vil patineres smukt med tiden.

Er din mand mere til en rygsæk? Så behøver det ikke være den klassiske sportsvariant. Du kan også købe ham en rygsæk i sort eller brunt læder, så tasken får et mere stilet look.

Butterfly eller slips

En butterfly eller et slips kan være en god måde at pifte et outfit op til festlige lejligheder. Et slips signalerer eksklusivitet og elegance, mens en butterfly udstråler noget cool og friskt.

Der findes butterflys og slips i alle muligheder forskellige farver og mønstre. Så det er bare om at gå på jagt efter det, du tror passer til din mand. Slipset er lidt større end en butterfly, og går du med det, kan det være en fordel at holde sig til neutrale farver. Butterflyens mere beskedne størrelse tillader i højere grad at eksperimentere med striber, prikker eller skrappe farver.

More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *