3 tips til en naturlig makeup

Make-up er guds gave til kvinder! Og den er til for at blive brugt – i passende mængder. Og som med så meget andet, så gælder sætningen “Less is more” også med brugen af make-up. Her får du tre lette tips til, hvordan du lægger en naturlig make-up.

Vi lever i en tid, hvor mulighederne er mange. Det medfører at mange stræber efter det perfekte, og på den måde opnår et højst unaturligt look. Historien om Victoria som stræber efter at ligne en oppustelig sexdukke går lige nu verden over. Medierne er fyldt med mærkelige nyheder som disse. Men hvad er perfektion? For os er det, når man lader sin naturlige skønhed skinne igennem. Så hold igen med tanken om at opnå urealistiske idealer, og lad den naturlige skønhed skinne igennem en naturlig makeup.

1. Base

Vi kender alle følelsen af at stå op mandag morgen med trætheden lysende ud af ansigtet. Mørke rander og en mat farve i ansigtet. Brug en mineralpudder på din ansigtshud og opnå et naturligt look. De fine mineraler i pudderen dækker eventuelle ujævnheder på en sund måde og giver en fejlfri hudstruktur. Når du påfører pudderen er det vigtigt at være varsom med mængden, og desuden påføre den i cirkulære bevægelser. Så smelter den nærmest sammen med huden og efterladen din hud glat og silkeblud. Slut af med en blush til dine kinder og opnå et friskt look.

2. Øjne

Et tyndt lag mascara på dine øjenvipper gør dine øjne fremtrædende og lader dem skinne igennem. Øjenskygge kan også sagtens indgå som en del af et naturlig look. Brug en helt lys nuance inderst, og lad en lidt mørkere brun nuance fade udover for at opnå et afdæmpet og naturligt look.

3. Læber

Glem aldrig dine læber. Slut af med en læbestift eller lipgloss i en afdæmpet farve.

More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *