3 smukke efterårsnyheder fra Julie Sandlau

Smykker fra Julie Sandlau. Beyonce Knowles bærer dem. Cindy Crawford bærer dem. Gwyneth Paltrow bærer dem.

Julie Sandlaus smykker er dansk design i særklasse. De verdenskendte og får verdensomspændende opmærksomhed. Filosofien bag Julie Sandlaus designs er at skabe en moderne, luksuriøs kollektion af smykker som følger tidens trends på en klassisk og forfinet måde. Smykkerne er inspireret af Julie Sandlaus skandinaviske rødder, og er alle minimalistiske i deres udtryk.

Julie Sandlau har netop lanceret en række efterårsnyheder, som indeholder kollektionerne Blossom, Finesse, Oyster, Classic og Charity. Heri finder du simple udtryk med et klassisk look. Vi har udvalgt tre forskellige styles. Lad dig inspirere af Julie Sandlaus simple, men ekstravagante, silhuetter og udtryk.

Blossom Halskæde

Den smukke Blossom halskæde passer med sin røgfarvede kvarts perfekt til et efterårsoutfit. På halskæden i 22 karat forgyldt 925 sterlingsølv finder du tre vedhæng. Et vedhæng med den smukke, centrale røgfarvede kvarts, det klassiske Julie Sandlau signaturblad samt et vedhæng med facetslebne, klare zirkoner.

blossom_halskæde

 

Julie Sandlau Blossom halskæde, 3150 kr.

Classic Armbånd

Er du mere til helt simple styles, er Classic Armbånd måske mere dig. Armbåndet er klassisk og smukt, og er fremstillet i satinrhodineret 925 sterlingsølv.

classic_armbånd

Julie Sandlau Classic Armbånd, 1900 kr.

Oyster Ørestikkere

Er du vild med de klassiske ferskvandsperler, er Oyster Ørestikkere lige noget for dig. Denne stikker sig dog ud fra den helt klassiske ørestik i hvid, da den klassiske hvide ferskvandsperle her er skiftet ud med en flot, moderne grå perle. Desuden finder du herpå tre facetslebne, klare zirkoner.

oyster_ørestikkere

Julie Sandlau Oyster Ørestikkere, 900 kr.

Mangler du i ny og næ inspiration til din garderobe? Så er modeblogs helt fantastiske. Der findes et utal af modebevidste kvinder, som deler ud af tips og trends. Er du f.eks. vild med blogs, der indeholder det bedste indenfor mode, bolig, rejser og sundhed vil du elske by-simone.dk.

 

Tags from the story
More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *