3 oplevelsesgaver til manden der har alt

Har din mand snart fødselsdag, men er du på total bar bund med, hvad du bør give ham? Oplevelsesgaver er det nye sort. Herunder kan du læse mere om nogle af de populæreste oplevelsesgaver netop nu.

Formel 1 rejse med fart på

Hvis du har en mand, der har en interesse i fart og biler, så er det super oplagt at forære ham en formel 1 rejse. Der findes mange forskellige rejseudbydere du kan tage kontakt til, hvis du synes, at dette kunne være noget for din mand. Et af disse rejseselskaber er for eksempel Toptours, der er kendt for at levere nogle rigtig gode løsninger.

Fodboldtur til Spanien eller England

Hvis du som kvinde er ved at være godt træt af at skulle se fodbold hele tiden hjemme i boligen, hvorfor så ikke sende din mand udenlands og se fodbold, så du kan få stuen for dig selv? Fodboldture til enten Spanien eller England er i utrolig høj kurs for tiden.

Den vanvittige stemning du oplever på et engelsk stadion er uden tvivl noget, der vil sætte sig under din mands hud som et kæmpe minde. I Danmark findes der adskillelige selskaber, der har et stort fokus på fodboldrejser. Det anbefales at kontakte et af dem, hvis du gerne vil sende din mand til England eller Spanien for at se fodbold.

Faldskærmsudspring

Er din mand lidt af en blærerøv? Hvis ja, hvorfor så ikke udfordre ham lidt med et faldskærmsudspring. Faldskærmsudspring er uden tvivl en af de populæreste oplevelsesgaver her i Danmark.

Tusindvis af danskere jagter det sus det giver at falde i frit fald fra en flyver af. Overrask din mand med sådan en gave og se om han tør tage udfordringen. Hvis ikke, så kan du jo altid håne ham lidt, indtil han får samlet noget mod til sig.

 

Og hvem ved. Måske han får lyst til at overraske dig med en smuk ring, efter sådan en omgang forkælelse …

Tags from the story
More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *