3 bud på den lille sorte

Vi ved det alle sammen. Du går aldrig galt i byen med den lille sorte kjole. Den er et hit! Begrebet “little black dress” blev opfundet af selveste Coco Chanel i 1920’erne, og den har siden da været en tidsløs klassiker. Den kan bruges til hvad som helst. Brug den til hverdag med en cardigan eller en blazer og et par sneakers eller flade ballerinaer. Eller brug den til fest med stilletter, smykker og stort hår. Den lille sorte er simpelthen et must-have i enhver kvindes garderobe. Hvis du ikke allerede har en lille sort kjole, bliver du nødt til at anskaffe dig en. Herunder får du tre bud på “den lille sorte”. Bemærk, alle kjolerne er fra DressMe, og kan findes på https://www.dressme.dk/16-kjoler-online.

Kjolen her har en høj udskæring, men lader dig alligevel vise lidt hud, med den trekantede udskæring i gennemsigtigt stof. Kjolen er i ét stykke, men den øverste del går udover den nederste, hvilket gør den behagelig hvis du ikke lige føler for at vise maven frem. Kjolen formår at kombinere sødme og frækhed, og opnår et klassisk look.

Skærmbillede 2014-08-28 kl. 09.59.49

Kjolen her har lange ærmer, og er således mere velegnet til for eksempel en familiefest eller et middagsselskab. Kjolen er simpel og klassisk, men har en ekstra detalje i det glitrende stof, som giver kjolen et festligt look.

Skærmbillede 2014-08-28 kl. 10.02.17

Hvis der skal være fest, skal der være fest. Kjolen her egner sig godt til fester og ture i byen. Den lader dig vise både arme og ben frem, men er med sin høje udskæring dog stadig klassisk og tidløs. Kjolen har desuden en smuk detalje med strukturforskel på brystet, som giver den et eksklusivt look.

Skærmbillede 2014-08-28 kl. 10.00.13

 

Tags from the story
More from Forfatter af sponsoreret indhold

Hvad koster en ballontur?

Vil du gerne prøve at flyve i luftballon, men er i tvivl...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *